30. mars 2020 0 Comments Elektronik

Minska risk för ryggskador med rätt säng

För dig som är orolig för ryggskador och vill hitta en säng som är ergonomiskt bra och minskar risken för skador är det viktigt att hitta en säng som gör att leder, muskler och diskar har en neutral och bra position samtidigt som den inte ger ett för högt tryck mot kroppen. Kan man ligga ner och sova och få en bra avlastning på ryggen kommer man återhämta oss bättre och minska risken för skador. Visserligen kan en säng minska risken för att få ryggproblem, men det allra viktigaste är såklart motion och hur man lever och belastar sin rygg när man är vaken.

Efter själva sängen och madrassen är kudden det man ska tänka på. Grundläggande är att kudden ska hjälpa nacken och huvudet att ha samma position som resten av ryggen och kroppen. Återigen handlar det om att hitta en kudde som man själv tycker är skön och sover gott på, det beror också på hur du sover – på rygg, på mage eller på sidan.

Languagewire hjälper företag övervinna språkliga barriärer

Languagewire är en leverantör av text- och översättningstjänster. Med hjälp av modern teknologi hjälper de företag att översätta, skriva transkribera olika typer av texter. De utvecklar moderna system som gör att företag, som till exempel e-handlare, automatiskt kan översätta produkttexter till olika språk för försäljning på nya marknader med andra språk.

På så sätt kan företag få en ökad produktivitet och minskar tidskrävande arbeten som annars skulle behöva göras manuellt – som att manuellt översätta texter exempelvis. Genom att skicka texter som behöver översättas till languagewire kan du känna dig trygg och säker att du får en text som inte bara är korrekt översatt, men även anpassad efter lokala språkliga förhållanden.

Med hjälp av anpassad interering kan man med hjälp av Languagewires system automatiskt översätta texter för sin verksamhet, smidigt och enkelt och som dessutom sparar enormt med tid.


Share: