1. maj 2019 0 Comments Hus

Perfekta bostadspresentationer för dig som säljer hus

När du går i tankar på att köpa ett nytt hus eller en ny lägenhet är det många tankar som kan cirkulera i huvudet. Det handlar förstås mycket om var du vill bo, hur du vill bo och detaljer kring huset. Men det är också en fråga om din familjesituation. Du kanske ska gifta dig och bilda familj, då kan det vara så att du flyttar från en typ av boende och bostadsområde till en helt annan typ av bostad och bostadsområde.

Sälja din bostad

En del av att köpa en ny bostad är att sälja sin befintliga bostad. Det är mycket spännande att man ofta köper en ny bostad innan man säljer den gamla. Det verkar mer logiskt att göra tvärt om men det finns argument för och emot båda varianterna. Fördelen med att köpa först och sälja sedan är att du faktiskt har en bostad att flytta in i när du sålt din gamla bostad. Nackdelen med att köpa först och sälja sedan är att du inte vet hur mycket pengar du kommer att kunna stoppa in i den nya bostaden. Du riskerar att behöva ta större lån än vad du först planerade.

Fixa upp din bostad för försäljning

När du ska sälja en bostad måste den vara i absolut toppform för att du ska kunna få ut maximalt pris för den. Du måste fixa till alla små blessyrer och du måste få bostaden att verka större än den är. Det finns också speciella bostadspresentationer som du kan använda för ändamålet. Dessa presentationer visar din bostad från sitt absolut bästa läge och gör den mycket lättare att sälja.

Sammanfattning – Bostadspresentationer

När du ska byta upp dig i bostadskarriären gäller det att du säljer din befintliga bostad till ett så bra pris som möjligt och då behöver du en första klassens bostadspresentation.


Share: