22. september 2019 0 Comments Shopping

Virka textilier av garn till ditt hus

Genom att sy, virka eller sticka textilier som kuddar och täcken till ditt hus kan du inreda precis som du vill. Det är en av de stora fördelarna med att bli duktig på hemslöjd och textilier: att du själv får så stora möjligheter att påverka din inredning.

I den här texten kommer vi titta närmare på hur du kan gå tillväga för att lära dig mer om hemtextil, garn och stickning. Vi kommer även tipsa om hur du kan köpa garn på ett enkelt sätt.

Ett av de bästa sätten att lära sig mer om textilier och hemslöjd är att lära sig av en god vän. Kanske har du någon i släkten eller i bekantskapskretsen som är duktig på att virka med garn eller sy med symaskin? Då kan ni träffas och inspireras och lära er av varandra. Till en början kanske det mest är du som lär dig – men med tiden kan ni utbyta idéer.

Köp garn online

Att handla garn online är både prisvärt och bekvämt. Hos exempelvis rito.se hittar du ett brett och stort utbud av olika typer av garn. Det finns massor att välja bland när det gäller olika kvalitéer och färger. Så det är bara fantasin som sätter gränserna!

Inred ditt hus med textilier av garn

Att inreda sitt hem med textilier av garn har många fördelar. Garn är ett slitstarkt material som tål att användas. Dessutom går det att skapa allt möjligt av garn. Det är ett mysigt och varmt material som passar utmärkt att till exempel göra konstverk av. Att sätta upp konst av garn på väggen fungerar dessutom ljudabsorberande, vilket bidrar till en bra ljudmiljö i hemmet.

Så om du vill kunna inreda ditt hus på ett vackert, inspirerande och billigt sätt rekommenderar vi att du lär dig sticka och virka med garn.


Share: