14. maj 2019 0 Comments Uncategorized

Bästa broschyrställen för din föreläsning om diet

När du har ett brinnande intresse för något, som till exempel diet och bantning, kan det vara så att du blir tillfrågad om att föreläsa i ämnet. Detta är förstås ett mycket fint tillfälle för dig att få sätta dig ned och formulera dina tankar om ett visst ämne mer i detalj. Att föreläsa om något är också ett bra tillfälle att träffa likasinnade och knyta kontakter med personer som delar ens intresse.

Föreläsa om diet 

Om du är en mycket hängiven person med stora insikter och erfarenheter om dieter och bantning har du säkert mycket du kan delge de personer som kommer på din föreläsning. Det kommer säkert att komma en hel del personer till föreläsningen som är intresserade inte bara av din föreläsning utan även av de produkter och tjänster som du säljer.

Marknadsföra dina tjänster i samband med föreläsningen

Det är därför ett mycket bra tillfälle för dig att marknadsföra dina produkter och tjänster i samband med din föreläsning. Det du kan göra är att till exempel ställa ett broschyrställ vid entrén till föreläsningssalen för att åhörarna ska kunna ta till sig av det material som du har om dig själv, dina produkter och dina tjänster. Att erbjuda broschyrer är också ett bra sätt att göra åhörarna mer aktiva under själva föreläsningen. De kommer att kunna läsa på lite om vad du gör innan de sätter sig ned för att lyssna på dig vilket gör det sannolikare att de ställer bra frågor.

Sammanfattning – Broschyrställ vid föreläsning

Det finns få tillfällen som är så bra för att kombinera kunskaper, kontakter, marknadsföring och direkt försäljning som att få vara föreläsare. Det är ett gyllne tillfälle att synas och att få ut sitt budskap och att vidga sitt nätverk. Har man tur så kanske man lär sig något själv när man föreläser också.


Share: