27. februari 2020 0 Comments Hus

Klättra säkert och starta eget

Ett av de vanligaste olyckorna som uppstår i hemmet är när en stege används på fel sätt vilket leder till fall från hög höjd – en olycka som tyvärr ofta är väldigt allvarlig när den sker. Så innan du klättrar upp på den nyinköpta stegen för att sätta upp en ny hylla eller hänga upp en tavla, se till att vara försiktig och vidta försiktighetsåtgärder.

Innan du klättrar upp på stegen

Kontrollera först när du öppnar en hopfällbar stege att de två gångjärnen är låsta och helt raka. Vidare sätt aldrig upp en stege på ojämn mark, var och en av stegens fyra fötter behöver ha fast kontakt med marken eller golvet. Det kan vara frestande att sitta eller stå på trappsteget – men gör aldrig det. Grundprincipen är att aldrig stå på de tre översta stegen. Tillåt inte heller att mer än en person är på stegen i taget så länge du inte använder en specialstege som är anpassad för två personer.

Stegfabriken.se säljer olika typer av steger online som alla är säkra och kvalitetstestade. Men oavsett hur bra din stege är, var försiktig och ta inga onödiga risker när du går upp på den – hälsan är det viktigaste.

Starta din egen verksamhet

En het trend under våren är att starta sin egna verksamhet. Många går år efter år på samma jobb utan att känna mycket lust eller mening vilket leder just till att fler och fler startar en enskild firma. I dagens uppkopplade samhälle kan du enkelt sälja produkter och tjänster online inte bara i Sverige utan även internationellt till andra länder, inom EU gäller i princip en marknad vilken gör att du enkelt kan sälja till länderna inom EU.

Languagewire.com är ett företag som säljer språktjänster för företag som vill expandera till andra länder. Att ha ett korrekt och SEO-vänligt språk är extremt viktigt för att få igång sin försäljning internationellt.


Share: